Terug

Productlijnen?

Angelique

Ben  net begonnen als pedicure en me aan het orriënteren op de productlijn of lijnen die ik zou willen gebruiken. Wat zijn goede producten en waarom?


1 Antwoord

Antwoord van Naildesign, Pedicure & Nagelstudio

Beste Angelique,

 

Wat leuk dat je begonnen bent als pedicure! Het is een leuk en uitdagend beroep. En natuurlijk komt daar ook een stukje productverkoop bij kijken. Het is belangrijk dat jij achter te product staat. Hierdoor kun je je klanten goed motiveren en als jij je verdiept in het product (hoe werkt het, wat is de samenstelling van het product, wanneer niet te gebruiken, en een aantrekkelijke prijs) dan zul je het ook kunnen aanraden bij je klanten.

Zelf heb ik toen ik net begon, de producten van Gewohl geprobeerd. Helaas had ik hier geen of niet voldoende resultaten van. Hierdoor kon ik niet goed achter het product staan en daardoor ook niet aan mijn klanten verkopen. Daarna ben ik overgegaan op Samenwerkende Pedicures. Deze lijn beviel en bevalt nog steeds erg goed. De prijs is zowel voor mij als voor de klant aantrekkelijk en de resultaten erg goed. Ook vond ik het een voordeel dat de producten niet in de winkel te verkrijgen waren, maar alleen voor de klant te koop bij de pedicure.

Ik hoop dat ik hiermee je vraag beantwoord heb, en anders mag je mij gerust mailen (naildesign11@hotmail.com)

 

Veel succes en plezier met je nieuwe pedicurepraktijk!

 

met vriendelijke groet,

 

Martine Laninga

 

NAILDESIGN, Pedicure & Nagelstudio

GESPECIALISEERD IN HET LASEREN VAN SCHIMMELNAGELS!!!

Westenholte, Zwolle (Overijssel) 

www.pedicuresalonnaildesign.nl