Voetzorg Kim


Botterstraat 47 1271 XL Huizen
06 17735807 Klik om te bellen

Over Voetzorg Kim

Mijn naam is Kim Jesterhoudt, oprichter van Voetzorg Kim in Huizen.

Ik doe mijn werk met veel liefde en ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor mijn cliënten. Daarnaast staan kwaliteit en professionaliteit centraal. Daarom ben ik aangesloten bij branchevereniging Provoet en werk ik volgens de Beroepscode (medisch) pedicure.

In mijn praktijk kunt u onder andere terecht voor de behandeling van overtollig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en stootnagels. Daarnaast bied ik een schimmelnagelplan aan, waarbij u tijdens het behandeltraject gegarandeerd bent van een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel wordt gecreëerd met NCM Sculpture Clear Gel. Deze gel kan ook gebruikt worden bij andere nagelproblemen, zoals stootnagels, tunnelnagels of ingroeiende nagels.

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is drempelvrij. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw en er is een fietsenstalling aanwezig.

Ik hoop dat ik met een of meerdere van mijn behandelingen een bijdrage kan leveren aan de gezondheid van uw voeten. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een pedicurebehandeling. Ik verwelkom u graag!

Persoonlijke voetverzorging in Huizen

Foto's

De praktijk

Voetzorg Kim in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Team

Onze locatie

Voetzorg Kim


Botterstraat 47 1271 XL Huizen
06 17735807 Klik om te bellen