Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure


Prins Bernhardlaan 102 7622 BK Borne
06 42435947 Klik om te bellen

Over Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure

Ik ben Debbie, ik heb tot en met 2021 altijd in de zorg gewerkt in de thuiszorg en in het verpleeghuis. In September 2019 ben ik gestart met de opleiding voor basis pedicure. In Juni 2020 heb ik deze opleiding positief kunnen afronden en zo ben ik ook direct gestart met de opleiding voor Medisch Pedicure omdat ik vanuit de zorgvervaring die ik heb dit mooi en goed kan toepassen bij mijn werkzaamheden met de functie Medisch Pedicure. Ook deze opleiding heb ik positief afgerond in het jaar 2021.

Zo werk ik ook samen met 2  podotherapeuten organisatie; Wender en Oost Nederland

Ik ben werkzaam als Ambulante Medisch Pedicure in Borne en rondom Borne, zoals Saasveld, Hertme, Zenderen, Bornebroek, Hengelo en Delden ( ik kom dan bij u thuis).

Heeft u last van uw voeten?

Denk aan overtollig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende teennagels of heeft u de behoefte om uw voeten eens lekker te laten verwennen, dan bent u bij Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure te Borne aan het juiste adres! Ik kom graag  bij u thuis.

Zie voor verdere informatie op mijn website www.voetzorgdebbie.nl of bel mij gerust op het nummer 0642435947 of mail mij op dit mailadres; info@voetzorg.nl

Foto's

Dadi' oil voor meerdere huid/ nagel afwijkingen te gebruiken

Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure in het kort

Diensten

Handnagels knippen

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Voetzorg Debbie Ambulante Medisch Pedicure


Prins Bernhardlaan 102 7622 BK Borne
06 42435947 Klik om te bellen