Voetverzorgingspraktijk Willemijn


Rijksstraatweg 263B 3222 KE Helevoetsluis
06 24828935 Klik om te bellen

Over Voetverzorgingspraktijk Willemijn

Mijn naam is Willeke Bergman, sinds maart 2019 ben ik medisch pedicure. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet.

Onderscheid pedicures

De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risico voeten (oudere, verwaarloosde en spastische voet) behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie-, en reparatie- en antidruktechnieken. Daarmee vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexere voet - en nagelproblemen.

De vraag naar gespecialiseerde pedicures wordt steeds groter. De zorgverzekeraars vergoeden reeds geruime tijd behandelingen voor diabetische en reumatische patiënten. Door het diploma medisch pedicure wordt dit uitgebreid, waardoor pedicures meer mogelijkheden hebben om hun klanten de behandelingen te laten vergoeden door zorgverzekeraars.

Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen. Voetverzorging betekent het voorkomen en verhelpen. van problemen maar is ook een weldaad voor uw voeten. voor veel mensen zijn de voeten een onderschat lichaamsdeel, ze worden dan ook niet altijd vetrokken bij de dagelijkse lichamelijke verzorging.

De voeten zijn de basis van een goed evenwicht, zowel fysiek als mentaal.

Foto's

Medisch Pedicure Willemijn

Voetverzorgingspraktijk Willemijn in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Voetmassage

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Voetverzorgingspraktijk Willemijn


Rijksstraatweg 263B 3222 KE Helevoetsluis
06 24828935 Klik om te bellen