Van Riel Pedicure Aan Huis


Liefkenshoekstraat 61 5045 XD Tilburg
06 45069841 Klik om te bellen

Over Van Riel Pedicure Aan Huis

Welkom op de website van Van Riel pedicure aan huis.

Van Riel Pedicure Aan Huis is een ambulante pedicure praktijk en biedt de behandelingen bij U aan huis of op locatie aan. U kunt bij mij terecht voor gewone pedicure behandelingen  en

Medische pedicure behandelingen, hiervoor is een vergoeding mogelijk van uw zorgverzekering. Kijk op mijn website, www.vanrielpedicureaanhuis.nl voor meer informatie.

Van Riel Pedicure Aan Huis werkt onder andere op locatie bij:

Woonlandschap de Leyhoeve, Het Laar, Woonzorgcentrum Koningsvoorde, Zonnehof Huis van de Reit, Reyshoeve – De Wever,  De Heikant, Den Herdgang, Burghtweide, De Vloet, Buurstede en Volckaert De Doelen.

Wilt u uw voeten professioneel laten verzorgen, Bekijk de Tarieven en verschillende behandelingen van Van Riel Pedicure Aan Huis en bel dan voor een afspraak bij u aan huis of op locatie.

Op mijn website vertel ik u wat u kunt verwachten van de voetbehandelingen van Van Riel Pedicure Aan Huis, wat mijn specialisaties zijn, tegen welke voorwaarden u in aanmerking kunt komen voor vergoedingen van zorgverzekeraars en geef ik u tips voor het onderhoud aan en verzorging van uw voeten.

Professioneel & Kwaliteit. Medisch en gewone pedicurebehandelingen voor thuis, bedrijf of instelling.Regio Tilburg, Tilburg Reeshof, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Goirle, Dongen en Oosterhout.

Van Riel Pedicure Aan Huis in het kort

Diensten

Handnagels knippen

Pedicure aan huis

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Van Riel Pedicure Aan Huis


Liefkenshoekstraat 61 5045 XD Tilburg
06 45069841 Klik om te bellen