Treat-Your-Feet


Gildestraat 15B 5824 AA Holthees
06 83065580 Klik om te bellen

Over Treat-Your-Feet

Pedicurepraktijk Treat Your Feet is aan huis gericht. Het is een nieuwe, moderne praktijk in Holthees, Land van Cuijck en ingericht met nieuwe, moderne en professionele apparatuur. Op het gebied van kwaliteit en hygiëne voldoet het aan de huidige eisen.

De praktijkruimte
De vrijstaande praktijkruimte vind je aan de Gildestraat 15B in Holthees. Het heeft een eigen ingang en ligt achter de woning. Het lichte interieur van deze ruime pedicurepraktijk in Land van Cuijk is modern en strak. Samen met turquoise kleuraccenten biedt Treat Your Feet daarmee een frisse, schone en rustgevende sfeer. Of je nu kiest voor een uitgebreide behandeling of je laat je nagels lakken, tijdens de behandeling door Jolanda heb je ook nog eens zicht op de rustgevende achtertuin.

Treat-Your-Feet medisch pedicure is ProVoet & ProCert.

Voetverzorging het hele jaar door
De staat van je voeten vertelt je veel over jouw gezondheid. Een regelmatige verzorging van de huid en de nagels van de voet is dan ook erg belangrijk. En dat niet alleen in de zomer als de blote voeten weer tevoorschijn komen. Het hele jaar door vragen je voeten dus aandacht. De professionele pedicure van Treat Your Feet behandelt jouw voeten graag met aandacht!

Treat-Your-Feet in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Certificeringen

ProVoet

ProCert

Onze locatie

Treat-Your-Feet


Gildestraat 15B 5824 AA Holthees
06 83065580 Klik om te bellen