Ten Voeten Uit, Bussum


Oosterpad 62 1402 NG Bussum
06 51993652 Klik om te bellen

Over Ten Voeten Uit, Bussum

Ben gediplomeerd voetreflexologe, QUANTUM TOUCH - Therapeutic Touch en magnetiseur. Werkzaam als complementair therapeut en magnetiseur op holistische basis.

Deze behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering met als thema Alternatieve Geneeswijzen. Checq zelf je polis. Tevens heb ik jarenlang ervaring en vele mensen geholpen met klachten zoals Diabetici, Dupuytren. Koetsiershand. Moe. Reuma. Slapeloosheid. Tinnitus en zwangerschapsklachten.

Mijn onderscheid met andere pedicures is dat ik schimmelnagels ea klachten HOLISTISCH bekijk en vertel wat er door u zelf aan te doen is. Ik, Lianne doe de aanzet en wat belangrijk is dat u zelf heel consequent en frequent zelf iedere dag thuis de therapie voortzet. Een voetverzorging sessie met anamnese en een complete voetbehandeling en energetische behandeling is in totaal 120 minuten.

Ben ook lid van beroepsvereniging VBAG, als natuurgeneeskundige.

Bereikbaarheid: De praktijk is begane grond en makkelijk toegankelijk voor invaliden mensen, rollaters, scootmobielen en fietsen. Hier krijg je een GRATIS Parkeerkaart. De wijk is 1-richtingsverkeer met de auto. Is het met de fiets sneller en beter voor uw gezondheid.

Practisch en hygiene: Bij binnenkomst geven we geen hand, maar een schouderklopje, een lach en knipoog met de stralende zon buiten en in mijn hart.

Er hangt in de pedicure kamer een plexi scherm tussen ons beiden in.

Van harte welkom. Oosterpad 62. 1402 NG Bussum. Praktijk aan huis. Kom binnen via de poort aan de zijkant van het huis en loop door de tuin naar achteren waar de praktijk gevestigd is.

Foto's

Ten Voeten Uit, Bussum in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Voetmassage

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Ten Voeten Uit, Bussum


Oosterpad 62 1402 NG Bussum
06 51993652 Klik om te bellen