Ten Voeten Uit, Bussum


Oosterpad 62 1402 NG Bussum
06 51993652 Klik om te bellen

Over Ten Voeten Uit, Bussum

Gediplomeerd voetverzorger / pedicure PLUS, MEDISCH pedicure. voetreflexologe en magnetiseur. Voer al meer dan 35 jaar praktijk.

Ik kom NIET aan huis / bij u thuis.

Ben lid van ProVoet en heb specialisaties: reuma, diabetici voeten, neuropathische- oncologie, kinder- oudere- verwaarloosde- en sportersvoeten. Bij diabetici is het raadzaam ivm de vergoeding van de zorgverzekeraars eerst naar VOETSULA, podotherapie te gaan. Dan krijgt u een zorgprofiel en weet u hoeveel behandelingen u met vergoeding krijgt in 1 jaar.

Ben gediplomeerd voetreflexologe en deze behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Checq zelf je polis. Tevens heb ik jarenlang ervaring en vele mensen geholpen met klachten zoals Diabetici, Dupuytren. Koetsiershand. Moe. Reuma, slapeloosheid, Tinnitus en zwangerschapsklachten.

Mijn onderscheid met andere pedicures is dat ik schimmelnagels ea klachten HOLISTISCH bekijk en vertel wat er door u zelf aan te doen is. Een pedicure sessie duurt dan ook de 1e keer 55 minuten, met anamnese en een complete voetbehandeling

Ben ook lid van beroepsvereniging VBAG, als natuurgeneeskundige.

Bereikbaarheid: De praktijk is begane grond en makkelijk toegankelijk voor invaliden mensen, rollaters, scootmobielen en fietsen. Hier krijg je een GRATIS Parkeerkaart. De wijk is 1-richtingsverkeer met de auto. Is het met de fiets sneller en beter voor uw gezondheid.

Practisch en hygiene: Bij binnenkomst geven we geen hand, maar een schpuderklopje. U dient gelijk uw handen te ontsmetten en u krijgt tissues. Hoesten en niezen doen we daarin of in je eigen elleboog.

We doen er samen zoveel mogelijk aan om griep / corona te verspreiden. Er hangt in de pedicure kamer een plexi scherm.

Van harte welkom. Oosterpad 62. 1402 NG Bussum. Praktijk aan huis. Kom binnen via de poort aan de zijkant van het huis en loop door de tuin naar achteren waar de praktijk gevestigd is.

Foto's

Ten Voeten Uit, Bussum in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Ten Voeten Uit, Bussum


Oosterpad 62 1402 NG Bussum
06 51993652 Klik om te bellen