Pedicurepraktijk the Foot Room


Barnsteenstraat 25 4817 HR Breda
06-17028488 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk the Foot Room

Welkom bij pedicurepraktijk the Foot Room. 

Mijn naam is Astrid Heeres. Sinds 2014 eigenaar van Pedicurepraktijk the Foot Room. Ik ben gevestigd in tandartspraktijk kindertanden.nl (en nog een aantal disciplines). Een verzorgde, moderne, maar vooral hygiënische praktijk.

Naast de standaard voetbehandeling, kunt u bij mij terecht voor behandeling van likdoorns, ingroeiende nagels, nagelreparatie (bij ontbrekende of aangetaste nagel) en gellak. 


Pedicurepraktijk the Foot Room is aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier op mijn website.

Ik werk alleen op afspraak! Voor al uw vragen kunt u telefonisch of via whatsapp contact met mij opnemen (tijdens het behandelen ben ik uiteraard niet telefonisch te bereiken).

 

 

Zie voor meer informatie www.thefootroom.nl

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Certificeringen

Diploma behaald in 2014

Onze locatie

Pedicurepraktijk the Foot Room


Barnsteenstraat 25 4817 HR Breda
06-17028488 Klik om te bellen