Pedicurepraktijk Pes


Kanaalweg 33-35 2902 LR Capelle aan den IJssel
06-24394235 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk Pes

Pedicurepraktijk PES

Pes is er voor jong en oud, met of zonder medische indicatie. Bij binnenkomst wacht u een comfortabele wachtruimte waar u alvast een kopje koffie of thee kunt drinken. (klantentoilet is aanwezig.) De praktijk is ingericht met professioneel apparatuur die zorgt voor een aangename voetbehandeling. En voor iedere klant neemt Pes uitgebreid de tijd, zodat u in de comfortabele stoel met verwarming ontspannen plaatsneemt.

Kwaliteit voorop

Pedicurepraktijk Pes is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures ProCert. Rina Strating, die deze praktijk runt, is gediplomeerd medisch pedicure en houdt haar kennis up-to-date via cursussen, speciale pedicurecongressen en -beurzen en vakbladen over voetverzorging.
Hygiëne staat in deze praktijk erg hoog in het vaandel. Uiteraard bij elke pedicurebehandeling, maar Pes werkt bijvoorbeeld ook alleen met uw eigen nagellak of lak op naam die speciaal voor u wordt bewaard.

Foto's

Uw afspraak online inboeken

Pedicurepraktijk Pes in het kort

Diensten

Voetmassage

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Artikelen

Waarom voetverzorging?

Voetverzorging We besteden genoeg tijd aan de verzorging van onze huid en ons haar, maar onze voeten vergeten we vaak. Terwijl voetverzorging net zo belangrijk is. Kloven, blaren, eelt, zweetvoeten,...

Afspraak maken...

Bij pedicurepraktijk Pes kunt u op diverse manieren een afspraak maken:  * Via de website is het heel eenvoudig om een afpraak in te plannen.  * Via het telefoonnummer 06-24394235, bereikbaar, maar is...

Onze locatie

Pedicurepraktijk Pes


Kanaalweg 33-35 2902 LR Capelle aan den IJssel
06-24394235 Klik om te bellen