Pedicurepraktijk Luma


Seringenlaan 97 1702 LT Heerhugowaard
0639123521 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk Luma

Uw voeten hebben heel wat te dragen, ze zijn belangrijk voor u. Elke dag opnieuw. Toch worden voeten nogal eens vergeten. Terwijl veel mensen voetklachten hebben of last hebben van vermoeide voeten.

Als medisch pedicure / oncologische voetzorgverlener werk ik volgens de vastgestelde richtlijnen en sta geregistreerd bij ProVoet en het kwaliteitsregister van pedicure.
Een pedicure behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Oncologisch voetzorgverlener.
Deze opleiding heb ik in maart 2014 afgerond, het is een nieuwe opleiding in Nederland gestart in 2013 ,waarbij ik stage heb gelopen in het Medisch centrum Alkmaar, het Hospice en het Praethuys.
Voetzorg bij mensen met de ziekte kanker is zeer belangrijk omdat de chemo of radiotherapie de gezonde huid kan beschadigen, nagels kunnen loslaten/schuren en breken, de huid wordt droog, er kunnen tintelingen of dof gevoel in handen en voeten optreden.
Als oncologisch voetzorgverlener werk ik in nauwe samenwerking met mijn cliënt en de behandelend specialist om zo goed , veilig en bekwaam mogelijk zorg te verlenen aan uw voeten. Als oncologisch voetzorgverlener ben ik ingeschreven bij de stichting OOK, speciaal voor mensen met kanker.

Pedicuresalon Luma is gespecialieerd in:
diabetische
reumatische
spastische
oudere
risicovoet
voetreflexmassage
nagelregulatie
nagelreparatie
orthese
anti-druk technieken
voetscreening

Voetreflexmassage
Bij deze vorm van massage worden specifieke punten op de voetzolen gemasseerd, die corresponderen met bepaalde lichaamsdelen en organen van je lichaam. Het doel is om de blokkades naar de desbetreffende lichaamsdelen op te heffen waardoor de energie daar beter naar toe kan stromen. Het effect is dat je je beter en meer ontspannen gaat voelen doordat lichaam en geest in balans komen!

Pedicurepraktijk Luma in het kort

Diensten

Voetmassage

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Pedicurepraktijk Luma


Seringenlaan 97 1702 LT Heerhugowaard
0639123521 Klik om te bellen