Pedicurepraktijk IJzerlo


Thijsweg, 4 (postadres) 4 (postadres) bezoekadres: Thijsweg 7 7122 KH IJzerlo Gem. Aalten
0650214134 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk IJzerlo

Waarom naar Pedicurepraktijk IJzerlo?
Een hartelijke ontvangst met een kopje koffie, thee of een glaasje water, waarna u plaatsneemt in de behandelstoel en tijdens de behandeling geniet van het prachtige uitzicht over het buitengebied van Aalten. Gedurende de behandeling worden uw schoenen geplaatst op de shoe fresh, waar ze eerst 5 minuten worden gedesinfecteerd en vervolgens verwarmd en aan het eind van de behandeling genieten uw voeten van een heerlijk warme doek en korte voetmassage met voetcreme om vervolgens in verwarmde schoenen de rest van de dag na te genieten van uw behandeling. En dat voor € 30,00 bij standaardbehandeling tot 45 minuten!

Mijn praktijk heeft een eigen ingang, parkeergelegenheid pal voor de deur, en een toiletruimte in de hal.

Contracten heb ik met diverse podotherapeuten: Luiten-Knippenborg In Doetinchem en Sinderen, Wender in Aalten, Podotherapie Achterhoek in Dinxperlo, Hanenburg in Aalten en Innofeet in Aalten. Om voor vergoeding in aanmerking te komen kunt u het best voor het maken van een afspraak contact opnemen met uw verzekering.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik diverse bijscholingen, lees ik vakbladen en onderhoud ik goede contacten met collega's. 

Voor meer informatie bezoekt u de website www.pedicurepraktijkijzerlo.nl.

Pedicurepraktijk IJzerlo in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Pedicurepraktijk IJzerlo


Thijsweg, 4 (postadres) 4 (postadres) bezoekadres: Thijsweg 7 7122 KH IJzerlo Gem. Aalten
0650214134 Klik om te bellen