Pedicurepraktijk IJzerlo


Thijsweg, 4 (postadres) bezoekadres: Thijsweg 7 7122 KH IJzerlo Gem. Aalten
06 50214134 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk IJzerlo

Pedicurepraktijk IJzerlo is gestart in 2016 en richt zich vooral op medisch noodzakelijke voetzorg.

Waarom naar Pedicurepraktijk IJzerlo?

Een hartelijke ontvangst met een kopje koffie, thee of een glaasje water, waarna u plaatsneemt in de behandelstoel en tijdens de behandeling geniet van het prachtige uitzicht over het buitengebied van Aalten. Gedurende de behandeling worden uw schoenen geplaatst op de shoe fresh, waar ze eerst 5 minuten worden gedesinfecteerd en vervolgens verwarmd en aan het eind van de behandeling genieten uw voeten van een heerlijk warme doek en korte voetmassage met voetcreme om vervolgens in verwarmde schoenen de rest van de dag na te genieten van uw behandeling. En dat voor € 37,00 bij een standaardbehandeling tot 45 minuten.

Mijn praktijk bevindt zich in een vroegere peuterspeelzaal van IJzerlo en heeft volop ruimte met een eigen ingang, parkeergelegenheid voor de deur, een zithoek die dient als wachtruimte en mijn praktijk heeft een toiletruimte in de hal.

Contracten heb ik met diverse podotherapeuten: Hermanns in Aalten en Dinxperlo, Luiten-Knippenborg In Doetinchem en Sinderen, Wender in Aalten en Dinxperlo, Podotherapie Achterhoek in Dinxperlo, Hanenburg in Aalten en Innofeet in Aalten. Om voor vergoeding in aanmerking te komen kunt u het best voor het maken van een afspraak contact opnemen met uw verzekering.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik diverse bijscholingen, lees ik vakbladen en onderhoud ik goede contacten met collega's in de gemeente Aalten, de Achterhoek en daarbuiten.

In verband met een volle agenda is er geen ruimte meer voor nieuwe (ambulante) cliënten, maar af en toe is er een plekje vrij voor pedicurebehandeling in mijn praktijk.

Voor meer informatie bezoekt u de website www.pedicurepraktijkijzerlo.nl.

Dans met je hart, en je voeten zullen volgen

Pedicurepraktijk IJzerlo in het kort

Pedicure aan huis

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Pedicurepraktijk IJzerlo


Thijsweg, 4 (postadres) bezoekadres: Thijsweg 7 7122 KH IJzerlo Gem. Aalten
06 50214134 Klik om te bellen