Pedicurepraktijk Het Voetstuk


Achterstraat 34 4675 BW Sint Philipsland
06-16330114 Klik om te bellen

Over Pedicurepraktijk Het Voetstuk

Mijn naam is Annelies Neele– Clement
Doordat ik zelf jarenlang in de zorg als verpleegkundige werkzaam ben is het mij opgevallen dat voeten vaak een ondergeschoven kindje zijn.
Voeten zijn belangrijk om de mobiliteit in het leven te waarborgen .
De pedicure is er voor een volledige voetverzorging. Door een bezoek te brengen aan de pedicure houd u uw voeten in een uitstekende conditie. Tijdens de behandeling worden de nagels op de juiste manier geknipt en verzorgd en word overtollig eelt verwijderd. Ook kloven, wratten en likdoorns worden behandeld.
Als u klachten heeft raad ik u aan niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. Ik kan u adviseren over het verzorgen van de voeten , maar ook over de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig adviseer ik u contact op te nemen met de huisarts, specialist of podotherapeut.
Ik zal mijn kennis blijven uitbreiden om u van allerlei diensten te kunnen blijven voorzien.
Mijn praktijk is tijdelijk aan huis op de eerste etage, met de trap te bereiken.
Graag tot ziens in mijn praktijk.


Diabetische voet
Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling van diabetespatiënten bij een pedicure met een geldige aantekening Diabetische Voet. Ik ben geregistreerd als pedicure met deze aantekening.

Reumatische voet
Ook reumapatiënten kunnen de pedicurebehandeling bij veel zorgverzekeraars declareren. Ik ben in het bezit van een geldige aantekening.