Pedicure Wilma Pieta


Caesarlaan 17 6642 AC Beuningen Gld
024-6772743 Klik om te bellen

Over Pedicure Wilma Pieta

UW  VOETEN  MIJN  ZORG

PEDICURE  WILMA PIETA is ambulant medisch pedicure

Met professionele materialen, die in de auto worden meegenomen, verstrekt PEDICURE  WILMA PIETA complete voetverzorgingsbehandelingen op locatie van de cliënt. 

Voeten zijn bij PEDICURE  WILMA PIETA in betrouwbare handen. 

Als (medisch) pedicure verricht ik basis-pedicurebehandelingen, die bestaan uit: desinfecteren van de voeten met alcohol 70%, nagels knippen, evt. verdikte nagels dunner freezen, nagelomgeving reinigen, evt. overtollige eeltlocaties en likdoorns verwijderen, evt. ingroeiende nagels behandelen. Indien wenselijk worden de voeten tenslotte met een geschikte creme of lotion gemasseerd.  Als medisch pedicure behoren ook het onderhouden van de diabetische voet en reumatische voet tot mijn taken, alsmede andere risicovoeten (zoals de oudere voet en de spastische voet). Tevens kunnen er drukregulerende technieken toegepast worden (b.v. orthesen, vilt, nagelbeugels) en nagelreparatie-/prothesetechnieken.

Als medisch pedicure is PEDICURE  WILMA PIETA gediplomeerd en geregistreerd bij Provoet, in het KwaliteitsRegister Pedicures/ProCert en heeft een AGB-code. Hiermee  kunnen de kosten van de voetzorgbehandelingen van de (medisch)pedicure in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de ziektekosten-zorgverzekering met bepaalde aanvullende dekkingspakketten. Bij  bepaalde diabetes classificatie wordt voetverzorging vanuit de basisverzekering vergoed. Hiervoor is een medische indicatie van huisarts en/of internist nodig.  De arts stuurt de patiënt voor de voetbehandeling naar resp. de podotherapeut resp. medisch pedicure voor de instrumentele behandeling. De medisch pedicure onderhoudt in bepaalde gevallen contact met andere disciplines, zoals podotherapeut, huisarst/praktijkondersteuner, diabetes verpleegkundige. 

Vóor de eerste pedicurebehandeling wordt een screening gedaan (vragenlijst). 

Met persoonlijke gegevens gaat PEDICURE WILMA PIETA zorgvuldig om volgens de AVG (Algemene Verorderning Gegevensbescherming). 

Zoals onderhoud van alles eigenlijk noodzakelijk is om iets intact te houden en om defecten te voorkomen, zijn ook de voeten aan regelmatig onderhoud onderhevig. Als men dit zelf niet (meer) kan of wil doen, dan adviseer ik om frequent uw voeten te laten onderhouden c.q. behandelen door een erkend en betrouwbaar pedicure. Naast de signaalfuntie hierbij kan er ook een (voet/schoen onderzoek verricht worden, wanneer er al (bestaande) klachten zijn. Ik adviseer om niet met klachten te blijven lopen en de stap te nemen de pedicure op te roepen om verergering  van de klacht (met evt. gevolgen vandien) te voorkomen.  I.s.m. u (en evt de podotherapeut) kan er dan een behandelplan afgesproken en afgehandeld worden om de (pijn- en evt. andere) klacht z.s.m. proberen te elimineren. 

Voor het maken van een afspraak met PEDICURE  WILMA  PIETA kan telefonische contact worden opgenomen via telefoonnummer 024-6772743 of mobiel 0622101599 of per email: wilmamessina@msn.com.

Pedicure Wilma Pieta in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Pedicure Wilma Pieta


Caesarlaan 17 6642 AC Beuningen Gld
024-6772743 Klik om te bellen