Pedicure Praktijk Roosendaal, Medisch Pedicure, Paramedisch Chiropodist, Oncologisch en Geriatrisch voetzorgverlener, Sportpedicure


Heilig Hartplein 28 4702 RE Roosendaal
0165-328367 Klik om te bellen

Over Pedicure Praktijk Roosendaal, Medisch Pedicure, Paramedisch Chiropodist, Oncologisch en Geriatrisch voetzorgverlener, Sportpedicure

Wij zijn een ambulante dienst werkzaam in de regio Roosendaal e.o. Al 14 jaar hebben we al veel trouwe cliënten mogen helpen voor een pedicurebehandeling of diverse voetverzorgingsbehandelingen.

Onze pedicures kunnen u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, ze helpen u juist in het voorkomen ervan. Zij kunnen u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kunnen zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk een behandeling door een arts behoeven.

Eerst bekijkt de pedicure nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten en instrumenten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit op de juiste manier nagels knippen, het verzorgen van de nagels, het weghalen van eelt of likdoorns en met behulp van gekoelde apparatuur het polijsten van de nagelplaat. Kleine voetmassage.  

U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een onze vakbekwame pedicures. Zij hebben het doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat uw voeten er weer verzorgd  uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kunnen zij nagelproblemen oplossen. Ook kunnen zij u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. 

Het zorgstelsel in Nederland is de afgelopen jaren aan flinke veranderingen onderworpen. Ook per 1 januari 2017 word de zorg van onze ouderen 65+ en de mensen met een visuele, lichamelijke en verstandelijke beperking, wederom weer ingrijpend hervormd en vooral duurder. 

Pedicure Praktijk Roosendaal is er ook voor deze mensen. Indien gewenst kunnen we ook hand en voetverzorging verlenen. 

U kunt zichzelf, de ouderen en/of cliënten met speciale behoeften aanmelden via het emailadres. Vermeld bij aanmelding naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventuele medische aard. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Betaalbare pedicure voor iedereen!

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

25% tot 30% van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. Wat erg laag is want we belasten dit deel van ons lichaam toch het meeste! Uw voeten verdienen de extra aandacht. U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een vakbekwame medisch pedicure  Pedicure Praktijk Roosendaal. Zij geven uw voeten en handen de behandeling en verzorging die ze verdienen.

Foto's

Pedicure Praktijk Roosendaal

Pedicure Praktijk Roosendaal, Medisch Pedicure, Paramedisch Chiropodist, Oncologisch en Geriatrisch voetzorgverlener, Sportpedicure in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Voetmassage

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Pedicure Praktijk Roosendaal, Medisch Pedicure, Paramedisch Chiropodist, Oncologisch en Geriatrisch voetzorgverlener, Sportpedicure


Heilig Hartplein 28 4702 RE Roosendaal
0165-328367 Klik om te bellen