Pedicure praktijk Optivoet


Kroonknoop 1 1319 GG Almere
06 28127999 Klik om te bellen

Gediplomeerd pedicure aangesloten bij Provoet
Ruime openingstijden, tevens in de avonduren
Geopend van dinsdag t/m vrijdag

Over Pedicure praktijk Optivoet

Welkom bij Pedicure Praktijk Optivoet

- De praktijk is gevestigd te Noorderplassen West in Almere en geopend op afspraak. Ingericht met hoogwaardige materialen voor comfortabele & ontspannen behandelingen.

- Optivoet werkt uitsluitend met kwaliteit producten en een spraytechniek pedicuremotor welke een verkoelende en aangenaam gevoel geeft tijdens uw behandeling.

- Na elke behandeling worden alle oppervlakten, materialen en instrumenten gereinigd en gedesinfecteerd volgens de hygiëne code voor voetverzorging.

- U wordt behandeld door een gediplomeerd pedicure welke tevens aangesloten is bij brancheorganisatie Provoet. Daarnaast volgt deze regelmatig bijscholing om up to date te blijven van de laatste technieken en behandelingen.

U kunt bij Optivoet terecht voor o.a:

Noodzakelijke en luxe pedicure behandelingen / cosmetische voetverzorging / voet-onderbeen massages / gellak pedicure / voet wellness / advies & zelfzorg / verkoop van verzorging & antischimmel producten

We verwachten dagelijks veel van onze voeten, maar vergeten ze maar al te vaak. Want wanneer nemen we contact op met een pedicure? Meestal als die likdoorn steekt of eelt branderig gaat aanvoelen, dus eigenlijk als het al te laat is…

Verzorg uw voeten goed en kom naar Optivoet!

Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van uw voeten blijven ze gezond en in goede conditie. Heeft u last van likdoorns, kloven, schimmelnagels of ingroeiende nagels? Hier kan ik u zeker mee helpen en adviseren. Naast de noodzakelijke voetverzorging kunt u ook bij Optivoet terecht om even lekker tot rust te komen met een voetscrub of ontspannen voet-onderbeen massage. Maar ook voor een mooie strakke Gellak bent u bij Optivoet aan het juiste adres.

We verwachten dagelijks veel van onze voeten, maar vergeten ze maar al te vaak. Verzorg ze goed en kom naar Optivoet

Foto's

Praktijk

Pedicure praktijk Optivoet in het kort

Diensten

Voetmassage

's avonds geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Pedicure praktijk Optivoet


Kroonknoop 1 1319 GG Almere
06 28127999 Klik om te bellen