Pedicure Praktijk Almelo


Molenkampspark 58 7607 LH Almelo
06-11537283 Klik om te bellen

Over Pedicure Praktijk Almelo

Mijn naam is Jolanda van Verseveld en ik heb van professionele voetverzorging èn massage mijn beroep gemaakt. Middels de erkende opleiding Pedicure en opgedane ervaring heb ik mij de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het oplossen van diverse voetproblemen. Daarnaast heb ik de nodige massage opleidingen gevolgd. Reeds 16 jaar ben ik gediplomeerd pedicure en masseuse.

Pedicure Praktijk Almelo bestaat inmiddels alweer meer dan 18 jaar

Mijn ambitie en enthousiasme om naast kwaliteit, ook aandacht te ontwikkelen voor mijn cliènten, heeft de afgelopen jaren geleid tot een groot aantal zèèr tevreden terugkerende klanten.

Mocht ik bezig zijn met de behandeling van een cliënt dan kan ik helaas niet de telefoon opnemen.

Ik verzoek u in dit geval uw naam en telefoonnummer in te spreken, waarna ik dan zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen. Een bericht via Facebook en/of email kan natuurlijk ook!

Mijn praktijk is aangesloten bij ProVoet, de landelijke Brancheorganisatie voor pedicures.

Kwaliteit bij Pedicure Praktijk Almelo is erg belangrijk. Om deze reden blijf ik mijzelf continu ontwikkelen door het regelmatig volgen van bijscholing, cursussen, specialisaties en het lezen van vakliteratuur.

Voor de verzorging of behandeling van uw voeten en/of een heerlijke massage bent u bij Pedicure Praktijk Almelo in zeer goede en vertrouwde handen.

Voor specifieke informatie en/of het maken van een afspraak met Pedicure Praktijk Almelo verzoek ik u contact met mij op te nemen.

Pedicure Praktijk Almelo in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Pedicure Praktijk Almelo


Molenkampspark 58 7607 LH Almelo
06-11537283 Klik om te bellen