Pedicure Klazienaveen


Vesperweg 18 7891 PH Klazienaveen
06 57209099 Klik om te bellen

Over Pedicure Klazienaveen

Pedicure Klazienaveen is een moderne, eigentijdse pedicuresalon waar u terecht kunt voor de totale voetverzorging. De noodzakelijke verzorging van uw voeten, maar ook voor de cosmetische verzorging bent u bij mij op het juiste adres. U heeft te maken met een ervaren, gediplomeerd pedicure welke ook is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.

Sinds 1 juni 2022 bestaat Pedicure Klazienaveen, en is gevestigd aan de Vesperweg 18 in Klazienaveen.

Sinds 1989 ben ik gediplomeerd pedicure en middels bijscholingen, cursussen en workshops blijf ik up tot date. Ook door het lezen van mijn vakliteratuur blijf ik scherp en bij de tijd. De nieuwste, verfijnste materialen en instrumenten kom ik tegen op de diverse beursen die er in Nederland gehouden worden.

Mijn specialisaties zijn schimmelnagels, nagelreparatie, ingroeiende nagels en werken met mensen met angst voor de pedicurebehandelingen.

Ook voor langdurig, prachtig gelakte nagels met gellak kunt u bij Pedicure Klazienaveen terecht.

Nog niet wat u zoekt: voetmassage of voetenscrub behandelingen behoren ook tot de mogelijkheid.

Helaas zijn er mensen die schaamte hebben voor hun voeten. Dit is bij Pedicure Klazienaveen absoluut niet nodig. Als u eenmaal de schaamte voorbij bent en de stap heeft genomen om een afspraak in te plannen zult u achteraf zich afvragen waarom u niet eerder naar een pedicure bent gegaan.

Velen gingen u voor en naar volle tevredenheid. Ook u kunt toonbare voeten krijgen. Samen kunnen we dit bewerkstelligen. Door de behandeling van b.v. schimmelnagels thuis ook op te pakken, is het mogelijk om deze vervelende, ontsierende aandoening te bestrijden.

Ik werk met de zogenaamde nattechniek en alleen met de beste producten. Ook probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu door afval te scheiden en materialen te gebruiken welke niet te belastend zijn. Honderd procent milieuvriendelijk is helaas niet mogelijk, maar ik zal doen wat er in mijn vermogen ligt.

Foto's

Pedicure Klazienaveen in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Pedicure Klazienaveen


Vesperweg 18 7891 PH Klazienaveen
06 57209099 Klik om te bellen