Pedicure Elizabeth


Lisweg 389 1511 XS Oostzaan
06-11463934 Klik om te bellen

Over Pedicure Elizabeth

Voor een complete voet verzorging bent u bij mij aan het juiste adres. Voor het verwijderen van een likdoorn of het verhelpen van een ingroeiende nagel. Het plaatsen van een nagel beugeof het maken van een orthese. Misschien een leuke kleur op de nagel ook dat kan. Ik werk met  gellak of met nagellak, ook french pedicuur.

Maar ook als u op zoek bent naar een fijne voetmassage of  een'atlas'massage ,( vooral effectief bij hoofdpijn migraine, schouders die vast zitten of te lang achter de computer zitten) een lumbaal massage (onderrug massage) kunt u mij bellen of mailen.

Om het plaatje compleet te maken in zowel de zomer als de winter is er de mogelijkheid tot een compleet welness pakket, dit houdt in dat niet alleen de voetjes goed gedaan worden maar ook het harsen van de onderbenen een nagellak en een  scrub van  het onderbeen en voeten. Dit alles word dan met een prettige massage afgesloten.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u mij bereiken onder telefoonnummer 0611463934 of per mail betjeto71@gmail.com.

Graag tot ziens,

                                       Pedicure Elizabeth

 

 

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Pedicure Elizabeth


Lisweg 389 1511 XS Oostzaan
06-11463934 Klik om te bellen