Mobiele Voetjes


Helena Kuipers-Rietbergstraat 65 1318 AV Almere
0628236193 Klik om te bellen

Over Mobiele Voetjes

Mijn naam is Annette Hertog en ik ben Ambulant Pedicure. 

Sinds 2015 heb ik de voeten van vele cliënten 'in onderhoud'. Want zo zie ik dat. Voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen daarom de best mogelijke verzorging. En zo af en toe een verwenbeurtje!

Natuurlijk kunt u bij een een pedicure behandeling krijgen, nagels knippen, het verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van een ingroeiende nagel en schimmelnagels. Maar ook voor een onderspannende cosmetische behandeling: scrubben, pakking en masseren. Heerlijk ontspannend.

 Naast de pedicure opleiding heb ik ook nog een aantal opleidingen gedaan o.a. voor Sculpture Clear Gel nagelcorrectie en Lak Gel in verschillende kleuren. De Lak Gel is een perfecte aanvulling op de nagelcorrectie.

Ik ben Ambulant Pedicure en mijn cliënten heb ik in Almere, Harmelen, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.Maar dit kan ik altijd uitbreiden. Iedereen krijgt zijn/haar pedicure behandeling in zijn/haar eigen stoel. Het is niet nodig om de deur uit te gaan. 

Foto's

Mobiele Voetjes in het kort

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Mobiele Voetjes


Helena Kuipers-Rietbergstraat 65 1318 AV Almere
0628236193 Klik om te bellen