Medische Pedicure Two Beauty Feet


Van Lumeystraat 10 2581 XC 's-Gravenhage
06 13353895 Klik om te bellen

Over Medische Pedicure Two Beauty Feet

Medisch Pedicure Two Beauty Feet

Een goede voetverzorging is belangrijk, want voeten zijn een weerspiegeling van het hele lichaam. 

Als gediplomeerd pedicure heb ik al ruim 12 jaar ervaring. Na de basisopleiding heb ik mijn kennis uitgebreid in specialisaties en technieken. 

De praktijk is gelegen aan de Van Lumeystraat 10 in Den Haag. De pedicuresalon is rolstoeltoegankelijk met parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt terecht voor een bijzonder breed aanbod van voetzorgbehandelingen. Of het nu gaat om een basisbehandeling of om specialistische/medische behandelingen voor diabetes patienten, reumapatienten, oncologische voetzorg, bij Pedicuresalon Two Beauty Feet is de kennis, vaardigheid en apparatuur aanwezig om u op de juiste wijze te behandelen. Het complete aanbod van de behandelingen kunt u vinden onder het kopje behandelingen boven aan deze pagina.

Uiteraard wordt er,  tijdens de behandeling, veel informatie, advies en voorlichting gegeven over de verzorging van uw voeten en hoe u deze goed kan onderhouden.

Pedicuresalon Two Beauty Feet is aangesloten bij Provoet, de branche organisatie voor de voetverzorgers in Nederland en bij ProCERT.  ProCERT heeft het Kwaliteitsregister voor de Pedicure (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te verbeteren en borgen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden. Net als andere beroepsgroepen kennen de pedicures hiervoor een eigen systeem van kwaliteitsontwikkeling.

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Medische Pedicure Two Beauty Feet


Van Lumeystraat 10 2581 XC 's-Gravenhage
06 13353895 Klik om te bellen