Medische Pedicure Christine Oog in al


Kanaalweg 93 D eerste etage, 3533 HH Utrecht
06 83162974 Klik om te bellen

Over Medische Pedicure Christine Oog in al

Pedicure Christine is in januari 2017 geslaagd met haar Medische Pedicure opleiding, dat wil zeggen dat zij een bredere opleiding heeft gekregen en kan:

- de verwaarloosde, -oudere, -spastische voeten behandelen;

- specialistische technieken (onder andere nagel beugel opzetten), anti-drukverband, orthese, o.a. maken;

- Diabetici en- Reumatische voeten aantekening. In het Kwaliteit Register Pedicures (K.R.P.). als  professioneel pedicure geregistreerd is en mogelijk tot vergoedingen bij uw zorgverzekering.

Lid van Provoet.

Pedicure Christine verzorgt uw voeten bij:

- haar praktijk op de Kanaalweg 93 D eerste etage 3533 HH Utrecht/Oog in al, (naast de Buurten Restaurant en het Marokkaanse Consulaat) gratis parkeren, lift aanwezig.

Openingstijden:
- maandag vanaf 09:15 tot 17:45 en om 18:15 tot 20:30
- dinsdag ambulant, bij u thuis (na overleg) voor de minder validen.
- woensdag vanaf 09:30 tot 17:45, en om 18:15 tot 20:30
- donderdag is gesloten,
- vrijdag vanaf 09:15 tot 17:30.
Andere tijdstippen: na overleg.

Pedicure Christine geeft ook voet en- onderbeen massages;  Basis voet-reflexen massage; geeft onder andere cosmetische voet behandeling na een medische en - pedicure voetbehandeling.

- Wrat behandeling: met de HFL pen en Wrat X aanstippen, voor volwassenen en kinderen.

- Handnagels knippen na de pedicure behandeling; in het geval of de nagels "met schimmel of "kalk" onderleiden, kan Pedicure Christine de nagels in kwestie afvlakken.

- Schimmel Diagnostiek

Diabetici en- Reumatische voeten aantekening. In het Kwaliteit Register Pedicures (K.R.P.) Als professioneel gespecialiseerd pedicure is Medische Pedicure Christine geregistreerd en mogelijk tot vergoedingen bij uw zorgverzekering. 

Door workshops en bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op pedicuregebied en kan ik adequaat inspelen op uw voet-problemen. Advies en voorlichtingen over het kiezen van schoenen om pijnklachten te voorkomen.

Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van teenafwijkingen, nagel regulatie en -reparatie en anti-druk technieken,

 

Voeten worden nogal eens vergeten terwijl ze u de hele dag dragen en heel wat kilometers afleggen. Veel mensen hebben last van pijnlijke en /of vermoeide voeten. Ook schamen mensen zich soms een beetje voor hun voeten. Zelfs vindt men het dan moeilijk de voeten te laten zien bij bijvoorbeeld schoenen passen of in het zwembad. Juist naar een pedicure gaan waar alle aandacht bij de voeten ligt, is dan een fijn idee. Dit is niet nodig als uw voeten wat meer professionele verzorging krijgen.
Een pedicure behandeling is geen overbodige luxe. Een regelmatige behandeling van uw voeten voorkomt pijn en maakt u klachtenvrij. U krijgt het aangename gevoel van goed verzorgde voeten.

Foto's

LOGO Pedicure Christine
Provoet logo
Pedicure Praktijk

Medische Pedicure Christine Oog in al in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Medische Pedicure Christine Oog in al

Medische Pedicure Christine Oog in al

Medische Pedicure Christine Oog in al


Kanaalweg 93 D eerste etage, 3533 HH Utrecht
06 83162974 Klik om te bellen