Medisch Pedicure N.J Pals


Zuid Midslandweg 37 8891 GH Midsland
0562-449395 Klik om te bellen

Over Medisch Pedicure N.J Pals

Al meer dan de 20 jaar ben ik gediplomeerd pedicure met een goed lopende pedicure praktijk op Terschelling. Sinds 2 jaar ben ik ook gediplomeerd als medisch pedicure. Op de pagina specialisatie en medisch pedicure kunt u meer lezen over mijn specialisme als medisch pedicure. zoals kennis over dermatologische afwijkingen ,wondbehandelingen, specialistische behandeling bij een Diabetische/Reumatische voet ,Schimmeldiagnostiek ,en voetbehandeling bij oncologie.

Ook kunt u bij mij terecht voor het op laten maken van hulp middelen om een nagel te corrigeren en of de stand van de tenen ( Orthesiologie). Op de pagina specialisatie en behandelingen kunt u meer over de mogelijkheden lezen.

De behandelingen vinden plaats in een ruime moderne praktijk die volgens de meest recente richtlijnen is ingericht en voldoet aan de HBA code voor de voet verzorger. De praktijk is zo ingericht dat ook minder validen de praktijk makkelijk kunnen bezoeken en de moderne behandel stoel is voorzien van een zgn. sta op functie zodat het voor iedereen geen enkel probleem is om in de behandel stoel plaats te nemen.

Medisch Pedicure N.J Pals in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Medisch Pedicure N.J Pals


Zuid Midslandweg 37 8891 GH Midsland
0562-449395 Klik om te bellen