Medisch Pedicure Margreet


Noorderkroon 27 7782 SX De Krim
0524-572996 Klik om te bellen

Over Medisch Pedicure Margreet

WELKOM!

 Hoe gaat het met uw voeten? Zijn ze gezond en in goede conditie? Mogen ze gezien worden? Maken uw voeten een verzorgde indruk? Bent u tevreden met uw voeten?

Voeten zijn belangrijk!

Toch worden voeten nogal eens vergeten. En dat terwijl veel mensen voetklachten hebben. Anderen schamen zich wel eens voor hun voeten. Bijvoorbeeld als ze schoenen passen of op blote voeten lopen.

De pedicure kan u helpen!

Medisch Pedicure Margreet verzorgt, behandelt en verwent uw voeten. Vrouwen en mannen, jong en oud: onze voeten willen allemaal wel eens extra aandacht. Bij mij worden uw voeten met veel zorg behandelt en ik help en adviseer u wanneer u voetklachten heeft.

Professionele voetverzorging

Ook mensen met risicovoeten kunnen bij mij terecht. Medisch Pedicure Margreet is aangesloten bij ProVoet en geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures (KRP) van ProCert. Dat betekent dat Medisch Pedicure Margreet gekwalificeerd is om alle soorten voeten te kunnen en mogen behandelen.

Drempelvrees? Niet nodig!

Maak eens een afspraak en kom gerust langs. De behandeling varieert van een half uur tot drie kwartier. Gun uw voeten de aandacht die ze verdienen.

– Medisch Pedicure Margreet

Het adres van de praktijk is Noorderkroon 27, 7782 SX De Krim. De praktijk is gelegen op de begane grond. Hierdoor is de praktijk ook voor mindervaliden toegankelijk. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de ingang.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0524 - 57 29 96.

Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet altijd opnemen. Spreek dan de voicemail in met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Foto's

De praktijk

Medisch Pedicure Margreet in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Medisch Pedicure Margreet


Noorderkroon 27 7782 SX De Krim
0524-572996 Klik om te bellen