Maya Visscher Voetverzorgingspraktijk


W van den Brinkstraat 128 1444 HG Purmerend
0299-771469 Klik om te bellen

Over Maya Visscher Voetverzorgingspraktijk


De voetverzorgingspraktijk van mij is gevestigd middenin een rustige woonwijk te Purmerend met voldoende parkeermogelijkheden. Deze bevindt zich op de bovenverdieping van mijn woning die volgens de Code van de Voetverzorger is ingericht. De praktijk is professioneel ingericht waardoor ik in staat ben u op een adequate en vakbekwame methode te behandelen.

De behandelingen vinden plaats met behulp van de moderne nattechniek. Dat wil zeggen dat tijdens het frezen van eelt of nagel een nevel van gedemiraliseerd water wordt gesproeid. Dit bevordert een pijnloze behandeling en het zorgt er voor dat het stof dat bij de behandeling vrijkomt neerslaat en niet in de lucht komt. Bovendien werkt het sneller. U kunt van maandag t/m woensdag terecht in mijn professionele en hygienische praktijk.
Sinds januari 2012 ben ik Medisch Pedicure zodat kan ik u nog beter van dienst zijn met o.a. behandelingen voor Diabetespatiënten en Reumapatiënten, oudere en spastische voet en speciale technieken zoals: nagelreparaties, nagelregulaties(beugels op nagels), ortheses en anti-druktechnieken.

Voor verdere informatie kunt u deze website verder raadplegen.