Low Budget Pedicure Rotterdam


ring 1 3195 XH Rotterdam
06 27374976 Klik om te bellen

Over Low Budget Pedicure Rotterdam

Low Budget Pedicure, de naam zegt het al! Dit is de enige pedicuredienst in Rotterdam e.o. die betaalbaar is voor iedereen! Een pedicure behandeling heef u al vanaf 15,- .    

Wij zijn een ambulante dienst werkzaam in de regio Rotterdaml e.o. Al 10 jaar hebben we al veel trouwe cliënten mogen helpen voor een pedicurebehandeling of diverse voetverzorgingsbehandelingen.

Onze pedicures kunnen u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, ze helpen u juist in het voorkomen ervan. Zij kunnen u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kunnen zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk een behandeling door een arts behoeven.

Eerst bekijkt de pedicure nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten en instrumenten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit op de juiste manier nagels knippen, het verzorgen van de (nagelwallen) zijkanten van de nagels, het weghalen van eelt of likdoorns en met behulp van apparatuur het polijsten van de nagelplaat. Wanneer u dit wilt wordt de behandeling afgerond met een ontspannende massage.     

U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een onze vakbekwame pedicures. Zij hebben het doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat uw voeten er weer verzorgd  uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kunnen zij nagelproblemen oplossen. Ook kunnen zij u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bieden zij behandelingen aan zoals voetmassages, Pedi Gel en Nail Art.

Het zorgstelsel in Nederland is de afgelopen jaren aan flinke veranderingen onderworpen. Ook per 1 januari 2017 word de zorg van onze ouderen 65+ en de mensen met een visuele, lichamelijke en verstandelijke beperking, wederom weer ingrijpend hervormd en vooral duurder.

Low Budget Pedicure is er ook voor deze mensen. Daar hoort goede hand en voetverzorging, waaronder pedicure en manicure ook bij. Voor een behandeling betalen deze mensen nu soms al €45,- en in sommige gevallen zelfs meer! Dat is met hun inkomsten, de huidige en de komende bezuinigingen niet te doen voor hen!

Om dit tegen te gaan is Low budget pedicure de enige dienst met de  'vrijwilligers' aanbieding! Waarmee een korting te realiseren valt van wel €20,- tot €30,-

Wilt u weten of u in aanmerking komt? 

Vraag naar de voorwaarden. U kunt zichzelf, de ouderen en/of cliënten met speciale behoeften aanmelden via de emailbutton. Vermeld bij aanmelding naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventuele medische aard. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Betaalbare pedicure voor iedereen!

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Realiseert u zich wel eens dat et hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

25% tot 30% van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. Wat erg laag is want we belasten dit deel van ons lichaam toch het meeste! Uw voeten verdienen de extra aandacht. U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een vakbekwame pedicure van Low Budget Pedicure Rotterdam. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Low Budget Pedicure Rotterdam


ring 1 3195 XH Rotterdam
06 27374976 Klik om te bellen