Les Pieds Uitgeverij


Grotestraat 79-29 7443 BC Nijverdal
0548-859195 Klik om te bellen

Over Les Pieds Uitgeverij

Uitgeverij Les Pieds is in 2003 opgericht en biedt u steeds de nieuwste vakboeken voor de opleiding voetverzorging. De auteur van deze boeken is Hennie Rothman die met haar 30 jaar ervaring als docente en eigenaresse van een opleidingsinstituut voor voetverzorging de lesstof op een duidelijke wijze op papier weet te zetten. Ook heeft ze in het verleden jarenlang ervaring opgedaan in haar eigen pedicurepraktijk. De aangeboden lesstof voldoet aan de huidige gestelde exameneisen voor het beroep Pedicure en Medisch Pedicure. Er is rekening gehouden met het bedrijfshandboek voor de pedicure en medisch pedicure. Alle boeken zijn praktijkgericht en voorzien van vele foto`s en afbeeldingen. Naast onze vakboeken bieden wij u ook een digitaal oefen- en leersysteem aan. 

Het oefen- en leersysteem is een digitale Item bank met ruim 5000 oefen- en leervragen, examenvragen en examentoetsen ter voorbereiding van uw examen! Ga naar www.proefexamenspedicure.nl

Digitaal ABC-voetenboek met ruim 1600 definities en nog veel meer met foto`s, afbeeldingen en filmpjes.

E-Pieds, een GRATIS digitale leerweg ter ondersteuning en begeleiding voor het maken van uw portfolio ONDERNEMERSVAARDIGHEDEN, gekoppeld aan het vakboek Ondernemersvaardigheden. 

PROMOOT OOK HEEL VOORDELIG UW BEDRIJF OP WWW.PEDICUREGEZOCHT.NL. Een website/zoekmachine waardoor u via Google snel gevonden wordt. 

Zie voor meer informatie op onze site www.lespieds.com / www.pedicuregezocht.nl / www.proefexamenspedicure.nl

Volg ons ook op FaceBook!

Foto's

Artikelen

Ziekte door een beet van een teek

Mevr. T. Hoekstra, pedicure te Lemmer, stuurde mij enkele foto’s van een cliënt van haar met de ziekte van Lyme. De behandelend specialist verzocht haar om deze huidaandoening, die een gevolg...

Onze locatie

Les Pieds Uitgeverij


Grotestraat 79-29 7443 BC Nijverdal
0548-859195 Klik om te bellen