Huid en Voet gemak


Burgemeester Cramerlaan 44 2678 AM De Lier
06 46338069 Klik om te bellen

De focus ligt op de combinatie
Alles op 1 adres
Ontspannen en opgeladen de salon verlaten

Over Huid en Voet gemak

Bij Huid en Voet gemak kunt u het hele jaar rond terecht voor de verzorging van uw huid en uw voeten! De huid is het grootste orgaan wat we bezitten. Als de huid in top conditie is, is deze in staat ons te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Is de huid dit niet, dan zal deze zijn kracht verliezen. Daarom is het extra belangrijk om deze ten alle tijden goed te verzorgen.

U bent aan het juiste adres voor zowel de huidverzorgende als de huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Huidverbetering wil niet zeggen, anti-aging en liftende behadelingen. Huidverbetering is net zo goed van toepassing op een huid die droog, schilferig en trekkerig aanvoelt of een huid met acne, grove poriën en pigment vlekjes. Als dit huidproblemen zijn die als storend worden ervaren dan kunnen we hier samen aan werken. Wanneer deze klachten verholpen zijn is het raadzaam om deze goed te blijven verzorgen. Zo voorkom je dat de klachten weer terug komen.

Ook als er geen ‘klachten’ zijn kunt u een een gezichtsbehandeling boeken, gewoon even een rustmomentje voor jezelf. Om dit rustmomentje helemaal compleet te maken kunt u deze combineren met een pedicure behandeling, u bent weer helemaal opgeladen zodra u de salon verlaat. Een goede verzorging bij Huid en Voet gemak, alles onder 1 dak.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in de salon.


Met stralende groet,
Annemieke

U kunt bij ons terecht voor een medische pedicure, maar ook voor een huid- verzorgende/ verbeterende behandeling

Huid en Voet gemak in het kort

Diensten

Schoonheidsbehandelingen
Voetmassage

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Certificeringen

Medische Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Onze locatie

Huid en Voet gemak


Burgemeester Cramerlaan 44 2678 AM De Lier
06 46338069 Klik om te bellen