BioCosmedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543521987 Klik om te bellen

Over BioCosmedisch Centre Inez

BioCosMedisch Centre Inez is een multi functioneel bedrijf met gedreven medewerksters.

Onze Medisch Pedicure zit al meer dan 40 jaar in het vak en is ook gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voetverzorging.

U kunt een volledige pedicurebehandeling boeken (30 minuten) deze bestaat uit nagels knippen, eelt en/of likdoorns verwijderen. Nagel beugels plaatsen, gel/acryl nagels zetten voor nagelcorrectie of bij schimmel nagels behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk sluiten wij de behandeling af met het incremen met een goede voetcreme.

Ook alleen voor een likdoorn of eelt verwijderen kunt u terecht; overleg het even met het maken van een afspraak. Dit kan prijsvoordeel opleveren.

Wij zijn aangesloten bij ProVoet, ANBOS en MBOG.

Tevens kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, huidproblemen maar ook wellnessbehandelingen. Van zelfsprekend horen daarbij: adviezen voor in, aan en op het gelaat en lichaam. Huidproblemen worden zo nodig behandeld in combinatie meteen allergie test. Wij zijn 6 dagen in de week inclusief vrijdagavond en zaterdag geopend. 

Zoekt u een orthomoleculair therapeut die u kan adviseren bij huid, conditie of gezondheidsproblemen bent u bij ons aan het goede adres. Vraag naar mevrouw Rozeboom.

Een aantal van onze behandelingen w.o. pedicure bij diabetes 2 en reumatische artritis komen in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. U heeft altijd een verwijzing nodig.

Ook acne, overbeharing en orthomoleculair advies komen in aanmerking voor vergoeding. Ook hiervoor raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Wij zijn vrijdagavond geopend. Op zon-, feest-, vakantie- en cursusdagen zijn wij gesloten.

Voor meer mondelinge informatie bel: 0543-521987

Foto's

BioCosmedisch Centre Inez in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo BioCosmedisch Centre Inez

BioCosmedisch Centre Inez

BioCosmedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543521987 Klik om te bellen