BioCosmedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543521987 Klik om te bellen

Medisch pedicure, podotherapie, ook op zaterdag
Aangesloten bij Provoet en NVvP
Voor comfortabel en pijnvrij lopen

Over BioCosmedisch Centre Inez

BioCosMedisch Centre Inez is een multi functioneel bedrijf met gedreven medewerksters.

Onze Medisch Pedicure mevrouw Agnes Rozeboom zit al meer dan 40 jaar in het vak en is ook gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voetverzorging.

U kunt een volledige pedicurebehandeling boeken (30 minuten) deze bestaat uit nagels knippen, eelt en/of likdoorns verwijderen. Nagel beugels op ingroeiende nagels plaatsen, gel/acryl nagels zetten voor nagelcorrectie of bij schimmel nagels behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk sluiten wij de behandeling af met het incremen met een goede voetcreme.

Ook alleen voor een likdoorn of eelt verwijderen kunt u terecht; overleg het even met het maken van een afspraak. Dit kan prijsvoordeel opleveren.

Mw Anastasia Slotboom-Zlatoudi is werkzaam bij ons als podotherapeut. U kunt bij haar terecht voor een voetconsult van een uur waarin zij ingaat op uw voet en/of lichaamsklachten die eventueel uit een foute voetstand kunnen voortkomen. Zij geeft een eerlijk advies over mogelijkheden, bijvoorbeeld met steunzolen of ortheses, om uw voetproblemen op te lossen. Ook schoenadvies hoort er altijd bij. Diabetes Mellites, reuma en oncologische patienten kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Vraag hierna.

Wij zijn aangesloten bij ProVoet, NVvP en ANBOS.

Tevens kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, huidproblemen maar ook wellnessbehandelingen. Van zelfsprekend horen daarbij: adviezen voor in, aan en op het gelaat en lichaam. Huidproblemen worden zo nodig behandeld in combinatie meteen allergie test. Wij zijn 6 dagen in de week geopend.

Een aantal van onze behandelingen w.o. pedicure bij diabetes 2 en reumatische artritis komen in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. U heeft altijd een verwijzing nodig.

Ook acnebehandeling en elektrisch epileren tegen overbeharing komen in aanmerking voor vergoeding. Ook hiervoor raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Op zon-, feest-, vakantie- en cursusdagen zijn wij gesloten.

Voor meer mondelinge informatie bel: 0543-521987

Gezondheid, schoonheid, voetverzorging samen onder een dak

Foto's

Praktijkondersteuner Jos Slotboom en Pedicure Agnes Rozeboom
Vragen jou voeten ook om een goede voetverzorging?
Vermoeide benen, informeer naar onze voet- en beenmassage
Ter bescherming van uw tenen c.q. voeten; tegen drukplekken
Team 2022
Inez in actie

BioCosmedisch Centre Inez in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Schoonheidsbehandelingen
Voetmassage

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Team

Artikelen

Landelijke dag tegen Pesten

19 april Landelijke dag tegen Pesten. In mijn jeugd werden kinderen met een bril of een beugel geplaagd als “Brillekieker” of “Beugelbekkie”. Gingen je ouders scheiden werd je...

20 april Secretaresse waardering dag

Secretaresse waarderingsdag Als secretaresse ben je de spil op je afdeling. Binnen het bedrijf ben je de verbinding tussen de directeur en de medewerkers. Je plant zijn afspraken, regelt events en bereid...

Onze locatie

Logo BioCosmedisch Centre Inez

BioCosmedisch Centre Inez

BioCosmedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543521987 Klik om te bellen