Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Rijsbergseweg 72
    4873 LT Etten-Leur
  • 06 - 22 66 29 17

PedicurePraktijk Etten-Leur

PedicurePraktijk Etten-Leur biedt ambulante voetenzorg aan in Etten-Leur en directe omgeving.  De voeten worden vaak vergeten in de dagelijkse verzorging. Eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels kunnen klachten veroorzaken. Het is dan ook echt geen overbodige luxe om regelmatig uw voeten te laten behandelen om klachten te voorkomen.

Waarom PedicurePraktijk Etten-Leur de juiste keuze is? Als persoon ben ik makkelijk in de omgang en eerlijk. Ik ken de grenzen van mijn beroep en zal u dan ook doorverwijzen indien nodig. Gemak dient de mens, daarom kom ik bij u aan huis. Hygiene staat bij mij hoog op de prioriteiten lijst. U zit immers niet op wratten en schimmels van een ander te wachten.

Ik sta als Pedicure ingeschreven bij ProVoet. Uitgeleerd ben ik nooit, daarom ben ik gestart met de opleiding tot Medisch Pedicure welke ik half 2019 hoop af te ronden.

Ik werk met de voetverzorgingsproducten van Footlogix. Deze producten staan bekend om de uitstekende resultaten. Buiten dat zijn ze ook erg zuinig en prettig in gebruik doordat het product snel intrekt en niet vettig aanvoelt. De producten van Footlogix zijn op aanvraag te bestellen.

Graag tot ziens!

Saskia Termorshuizen

PedicurePraktijk Etten-Leur


Foto's van PedicurePraktijk Etten-LeurPedicurePraktijk Etten-Leur in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee

Pedicure aan huis:

Ja