Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Rijsbergseweg 72
    4873 LT Etten-Leur
  • 06 - 22 66 29 17

PedicurePraktijk Etten-Leur

PedicurePraktijk Etten-Leur biedt ambulante voetenzorg aan in Etten-Leur en directe omgeving.  De voeten worden vaak vergeten in de dagelijkse verzorging. Eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels kunnen klachten veroorzaken. Het is dan ook echt geen overbodige luxe om regelmatig uw voeten te laten behandelen om klachten te voorkomen.

Waarom PedicurePraktijk Etten-Leur de juiste keuze is? Als persoon ben ik makkelijk in de omgang en eerlijk. Ik ken de grenzen van mijn beroep en zal u dan ook doorverwijzen indien nodig. Gemak dient de mens, daarom kom ik bij u aan huis. Hygiene staat bij mij hoog op de prioriteiten lijst. U zit immers niet op wratten en schimmels van een ander te wachten.

Als pedicure in opleiding ben ik vollop in de leer. Niet alleen met mijn neus in de boeken maar ook tussen de tenen:). Daarom ben ik regelmatig op zoek naar voetmodellen i.v.m. de opleiding. Maar ook buiten de opleiding om moet er geoefend worden. U profiteert daarom voorlopig van een korting van maar liefst €10 op een volledige voetbehandeling bij u aan huis. Maak tijdig een afspraak. Dag en tijd in overleg.Neem ook een kijkje op mijn website: https://www.pedicurepraktijkettenleur.nl

Ik werk met de voetverzorgingsproducten van Footlogix. Deze producten staan bekend om de uitstekende resultaten. Buiten dat zijn ze ook erg zuinig en prettig in gebruik doordat het product snel intrekt en niet vettig aanvoelt. De producten van Footlogix zijn op aanvraag te bestellen.

Graag tot ziens!

Saskia Termorshuizen

PedicurePraktijk Etten-Leur
In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee

Pedicure aan huis:

Ja