20 april Secretaresse waardering dag

Secretaresse waarderingsdag

Als secretaresse ben je de spil op je afdeling. Binnen het bedrijf ben je de verbinding tussen de directeur en de medewerkers.

Je plant zijn afspraken, regelt events en bereid vergaderingen voor. Kortom je bent een manusje van alles en men kan op jou bouwen en vertrouwen.

Vandaag is de dag dat Secretaressen overal in Nederland in het zonnetje worden gezet. Wie weet heb jij vandaag ook wel een bos bloemen, een doos chocolade of een ander present ter waardering ontvangen.

Je voeten zijn de basis van jou bestaan, ze geven je balans, dragen je de gehele dag veelal zonder zich te beklagen. Al worden ze in prachtige pumps gestopt, veelal draaien en keren ze zich aan het eind van de dag om de druk van de schoen te ontwijken, maar ze laten je niet in de steek. Je trouwe onderdanen verdienen het dat je ze eens wat vaker verwisselt voor een mooie comfortschoen,
’s avonds een half uurtje ontspannen op een bankje legt en ze masseert met een verzorgende voeten crème.

Natuurlijk hoort daar ook een bezoek aan de (medisch) pedicure bij. Zij bekijkt je voeten met deskundige blik eens in de 6 tot 8 weken en verwijderd dan tevens eelt en likdoorns.

Voeten verdienen vaker dan één keer per jaar een Voeten waardering dag. Voorkom pijnlijke onderdanen, verwen ze, laat ze deskundig verzorgen. Ze moeten een leven lang mee.

Op April 19, 2023