Merlin Uiterwijk start SkinBalanz in Zorg Punt Zuid

Met de opening van SkinBalanz in Zorg Punt Zuid aan Van der Heydenstraat 6 is een grote wens van Merlin Uiterwijk in vervulling gegaan. SkinBalanz is een nieuwe praktijk voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, pedicure en visagie. “Een praktijk in Zorg Punt Zuid is een weloverwogen keuze”, stelt eigenaresse Merlin (ruim 5 jaar All-round schoonheidsspecialiste en pedicure). In Zorg Punt Zuid zijn diverse zorgspecialisten, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen, podotherapeuten, acupuncturisten en psychologen gehuisvest.

Als specialist in huidverbetering kan men bij SkinBalanz voor diverse schoonheids- en huidspecialistische behandelingen terecht, waaronder bindweefselmassage, acnebehandeling en rimpel- en littekenreductietherapie. Doordat de praktijk in Zorg Punt Zuid gevestigd is met diverse (medisch) specialisten kan er naast huidverbetering ook een passende behandeling geboden worden bij ernstigere huidproblemen.

Ook op het gebied van voetverzorging onderscheidt SkinBalanz zich in de markt door intensieve samenwerking met een podotherapeut. Hierdoor kan er passende voetzorg geboden worden voor diverse voetproblemen. Naast gewone voetzorg is SkinBalanz gespecialiseerd in onder andere voetverzorging bij diabetici.

Tot 15 november 2010 kunt u gebruik maken van een zeer aantrekkelijke openingsaanbieding, namelijk de Hannah X-Perience behandeling met € 20,00 korting.

Op September 19, 2010