Ambulant Pedicure comfort voet


Mr. Rietkerklaan 10 5707 KN Helmond
06 42125838 Klik om te bellen

Gediplomeerd pedicure aangesloten bij provoet
Ambulant : behandelingen bij u aan huis
Medisch, cosmetisch, accreditatiepunten up to date

Over Ambulant Pedicure comfort voet

Ik ben Yvonne Netten en uw ambulante medische pedicure. Ik heb mijn passie gevonden in het pedicurevak en mijn doel is om je weer klachtenvrij te laten lopen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je voeten er weer mooi en verzorgd uitzien.

Een gespecialiseerde voetverzorging betekent een verlichting voor uw voeten, waarbij een regelmatige en professionele voetverzorging belangrijk is om uw voeten gezond te houden.

Er wordt gestreefd naar een aanzienlijke verbetering van uw voetproblemen door continue bijscholing, daardoor bent u hier aan het juiste adres.

Met eigentijdse technieken, moderne apparatuur en doeltreffende verzorgingsproducten wordt er gestreefd naar een zo goed en langdurig mogelijk resultaat.

Ook voor specialistische behandelingen zoals nagelreparatie, nagelregulatie (beugels) orthesen en vilttechniek bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben aangesloten bij PROVOET, de landelijke Vakorganisatie voor pedicures. U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat mijn diploma door deze organisatie is goedgekeurd en ik gecertificeerd ben en werk volgens de code voor voetverzorging wat betreft Hygiëne, Arbeid en Milieu.

Uw voeten op de eerste plaats

Ambulant Pedicure comfort voet in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Voetmassage

Pedicure aan huis

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Certificeringen

Medisch pedicure

Onze locatie

Ambulant Pedicure comfort voet


Mr. Rietkerklaan 10 5707 KN Helmond
06 42125838 Klik om te bellen