Amberspedicure (geheel ambulant)


Markeloseweg 63 7471 JC Goor
06 18127379 Klik om te bellen

Over Amberspedicure (geheel ambulant)

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Amber Nijkamp, In mijn huidige werk ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Binnen mijn functie verzorgende IG heb ik veel contact met cliënten en familie. Het is een leuke, afwisselende baan maar toch voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap. Bij het pedicuren heb ik mijn tweede hart compleet gevonden. Het was al jaren mijn droom om iets voor mezelf te beginnen en ik ben blij dat deze droom is uitgekomen.

In mijn werk zie ik veel cliënten met voet/teen problematiek. En mede door deze problematiek werd ik getriggerd en wil ik klachten verhelpen of in ieder geval verlichten.

Bij Amberspedicure staat hygiëne en zorg voorop. Ik zorg ervoor dat uw voeten weer helemaal gezond worden en dat u geen last meer heeft van eventuele problemen. Met name de omgang met cliënten en het samen bereiken van goede resultaten maakt mij erg enthousiast.

Mijn pedicure bedrijf zal geheel ambulant zijn. Dit houd in dat ik bij u aan huis de behandelingen uitvoer. Op deze manier hoeft u de deur niet uit. Zo kunt u optimaal ontspannen.