Alivio


Wickenburglaan 27-2 5323 JS Utrecht
06 20445221 Klik om te bellen

Over Alivio

Wie is het gezicht achter Alivio?

Mijn naam is Jocidalva Santos Silva, inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring met voetverzorging. Ik ben geboren in Brazilië en sinds 1997 woonachtig in Nederland. Ik heb in Salvador een opleiding tot pedicure en manicure gevolgd. Vervolgens heb ik bij de IMKO in Nederland de praktijkopleiding ‘Behandeling Voet, nagels en huid’ gevolgd. Ik heb mij gespecialiseerd in uiterlijke verzorging door diverse cursussen te volgen bij de landelijke organisatie ProVoet. Het is belangrijk voor mij om mijn kennis te blijven uitbreiden en u zo passend mogelijk te kunnen helpen.

In de toekomst lijkt het mij geweldig om een professionele voetenkliniek op te zetten, zodat ik mensen verlichting kan bieden bij hun klachten en veel klachten kan verhelpen. Het doel van mijn pedicurebehandeling is dan ook ‘Genezen met zorg’, waarbij ik u graag van tips voorzie.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U kunt voor verschillende behandelingen bij mij terecht. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke behandelingen:

-          Ingegroeide nagels
-          Kalknagels
-          Eelt
-          Likdoorns
-          Kloven
-          Schoonheidsbehandelingen
-          Nagels knippen
-          Voetmassages

Ik bied al mijn diensten in ambulante vorm aan. Het maakt niet uit of u zelfstandig woont, in een ziekenhuis of revalidatiecentrum verblijft of momenteel bent opgenomen in een gesloten instelling. Als u overdag eigenlijk geen tijd heeft om een afspraak in te plannen is het ook mogelijk om in de avonduren gebruik te maken van mijn diensten. Ook dan kan ik bij u aan huis komen, zodat u maximaal ontzorgd wordt.

Waarom kiest u voor Alivio?

Ik vind het erg belangrijk om mijn passie op een betrokken manier uit te oefenen. Ik heb veel inlevingsvermogen en sta u graag te woord. Neemt u dus contact met mij op om uw wensen te bespreken, ik kan een goed passende behandeling voor u samenstellen. Als u voor mij kiest bent u verzekerd van een professionele en vakkundige behandelaar die alle vakkennis up-to-date houdt. Mag ik u binnenkort van dienst zijn?

Foto's

Voor

Alivio in het kort

Diensten

Handnagels knippen
Schoonheidsbehandelingen
Voetmassage

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandelingen

Eelt
Ingegroeide nagels
Kalknagels
Kloven
Likdoorns

Onze locatie

Logo Alivio

Alivio

Alivio


Wickenburglaan 27-2 5323 JS Utrecht
06 20445221 Klik om te bellen